Alvarin Metalli

Alvari-metalli-Fermat-WFT-13-R-CNC-aarpora-4

Investoimme tarkkamittaisten ja vaativien kappaleiden työstöön


Uusin investointimme on Fermat WFT 13 R, CNC aarpora keskiraskaiden, vaativien kappaleiden työstämiseen. Fermatin laadukas, suuren suorituskyvyn ja tarkkuuden omaava avarruskone lisää koneistuskapasiteettia merkittävästi. Tarkkuutta ja monipuolista työstöä vaativien kappaleiden koneistus edellyttää kehittynyttä teknologiaa ja työstökonehankinnan myötä tarjontamme laajenee entisestään.

Uusi Fermat WFT 13 R on räätälöity monimuotoisten ja useita työstösuuntia vaativien rakenteiden tehokkaaseen koneistukseen. Koneessa on Heidenhain iTNC 640 CNC-ohjaus ja mitat järjestelmä. Pyöröpöydän koko on 2000 x 2400 mm ja kantavuus 20 t. Lisäksi koneessa on automaattinen 0,001 asteen jaolla kääntyä kulmapää ja robotti työkalun vaihtaja, jolla voidaan vaihtaa työkalu kulmapään jokaiseen asentoon ja vaihtoaika on nopea myös väliasteita käytettäessä.

FermatFermat WFT 13 R
X 4000 mm, Y 3000 mm, Z 2000 mm
V 700 mm, W 800 mm
CNC pyöröpöytä 2000 x 2400 mm, kantavuus 20 t.
Työkalujen automaattinen robottivaihtaja.

 

Alvari-metalli-Fermat-WFT-13-R-CNC-aarpora-1
Uuden aarporan tehdashyväksyntä Fermatin Brnoon tehtaalla

 

 


Alvarin Metalli