Alvarin Metalli

Alvarin Metalli

Alvarin-Metalli-levytyo-hitsaus-koneistus-pintakasittely-kokoonpano-metalliteollisuus-alihankinta-konepaja

Täyden palvelun konepaja

Alvarin Metalli on Pohjois-Satakunnassa Karvialla toimiva vaativiin koneiden ja laitteiden osiin ja osakokonaisuuksiin keskittynyt konepaja. Vuonna 1978 perustettu perheyritys tarjoaa asiakkaalle tuotteen koko valmistuskaaren kattaen materiaalin, levytyön, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon. Alvarin Metalli palvelee mielellään myös vain tarvituilla osa-alueilla.

Alvarin-Metalli-metalliteollisuus-tayden-palvelun-alihankinta-konepaja

Ammattitaidolla, laadukkaasti ja ripeästi

Ammattitaitoinen ja joustava henkilöstö, modernit tuotantomenetelmät ja -laitteet sekä kattava alihankinta- ja yhteistyöverkosto takaavat laadukkaat tuotteet ja pitävät toimitusajat. Tällä hetkellä tuotannosta noin 90% on koneistettuja runkorakenteita tai materiaalinkäsittelyjärjestelmien osakokonaisuuksia.

Tämänhetkinen tuotanto käsittää niin projektitoimituksia kuin vuosisopimuspohjalta tapahtuvaa osa- ja laitevalmistusta. Monipuolinen tuotanto on oivana apuna siinä, että yritys pystyy tarjoamaan asiakkaalle juuri hänen tarvitsemansa palvelun ja mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Alvarin Metallilla on käynnissä mittavia investointihankkeita, joilla kasvatetaan tuotannon kapasiteettia, tehostetaan toimitusvarmuutta ja monipuolistetaan tuotantotiloja.

Alvarin Metalli vuodesta 1978

Alvarin Metallin perustivat Jorma ja Jukka Alvari vuonna 1978. Yritys harjoitti aluksi korjaamotoimintaa maatilojen tarpeisiin ja ryhtyi siihen liittyen valmistamaan erilaisia maatalouskoneita mm. vinssejä, rekiä, traktoreiden hyttejä, nostolaitekauhoja sekä perunannosto ja -istutuskoneita. 1990-luvulla aloitettiin valmistamaan alihankintana mm. kenttäsirkkeleitä sekä erilaisia materiaalinkäsittely ja pakkauslaitteitta.

1990-luvun lopulla suunnattiin osa tuotannosta koneistukseen ja hankittiin mm. aarpora ja pitkäjyrsin. 2000-luvun alussa avarruskone vaihdettiin modernisoituun CNC aarporaan ja aloitettiin suunnan muutos kevyestä konepajatoiminnasta, astetta vaativampien ja keskiraskaiden koneiden ja laitteiden runkorakennevalmistukseen. Vanha asiakaskunta ei tässäkään vaiheessa unohtunut vaan muodostaa edelleen merkittävän osan nykyisestä liikevaihdostamme, tosin valmistettavat tuotteet ovat muuttuneet paremmin nykyistä tuotantoamme vastaavaksi.

Alvarin-Metalli-metalliteollisuus-cnc-aarpora-moderni-alihankinta-konepaja-historia
Alvarin Metalli