Alvarin Metalli

Kiitos kaikille Alihankinta 2022 messuvieraillemme


Messuilla on tärkeä rooli Alvarin Metallin markkinointiviestinnässä. Olemme osallistuneet Alihankintamessuille jo kauan mutta jokainen uusi vuosi on edellistä merkityksellisempi. Messut ovat erinomainen kohtaamispaikka niin nykyisten kuin uusien asiakkaiden kanssa. Suuret kiitokset kaikista tapaamisista ja erittäin tärkeistä keskusteluista, jotka toivottavasti saavat jatkoa myös messujen jälkeen.

Vuorovaikutusta face to face

Osastolla käydyt keskustelut ja mielenkiinto mm. erikoisosaamiseemme hitsattujen kappaleiden koneistamisesta osoitti meille, että panostus asiakkaiden kanssa käytävään vuorovaikutukseen on ollut oikea suunta yrityksemme kehittämisessä. Arvostamme saamaamme huomiota, kun esittelimme Alvarin Metallin toimintaa, työstökapasiteettia ja mahdollisuuksia isojen ja vaativien kappaleiden valmistuksessa.

Palveluorganisaatiomme on saanut täydennystä ja tehtaanjohtaja Hannu Karesola oli mukana messuosastollamme ensi kertaa. Hannulla on vahvaa kokemusta kansainvälisestä teollisesta toiminnasta ja tehtaanjohtajana hän vahvistaa yrityksen kokonaiskonseptia. Messutapahtuma tarjosi tuloksellisia tapaamisia kasvokkain ja asiakaskontaktit saavat jatkoa messujen jälkeen. Toivomme saavamme yhteydenottoja, lisäkyselyjä, tarjouspyyntöjä ja tilauksia, joihin vastaa Arttu Alvari ja Hannu Karesola.

Hannu Karesola on ollut Alvarin Metallin tehtaanjohtajana keväästä 2022.
Operatiivinen johtaja Arttu Alvari jatkaa perheyrityksen perinteitä ja luotsaa yrityksen toimintaa Partnership-periaatteella.
Alvarin Metallin Alihankintamessujen osasto herätti paljon huomiota ja kysymyksiä mm. yrityksen resursseista valmistaa ja koneistaa vaativia kappaleita.

 

 


Alvarin Metalli