Alvarin Metalli - Showroom
Tyon-sankarit-Alvarin-Metalli-Showroom-1

Alvarin Metallin kasvun ja kehityksen takana on sitoutunut, ammattitaitoinen henkilökunta.

Ensimmäisenä esittelemme nuoren johtajan, Arttu Alvarin.

Työn sankarit - Arttu Alvari - Alvarin Metalli

Puikoissa pienestä pitäen

Arttu Alvarille konepaja oli tuttu paikka jo pikkupojasta, olihan isä Jorman ja isän serkku Jukan perustama yritys vain viiden kilometrin päässä kotoa. Kun hän alle 15 vuotiaana aloitti ensimmäisen kesätyönsä tuotannon puolella ja sai heti tehtäväkseen hitsata, ei hän varmaan osannut varautua, että nuorena miehenä pitelisi toisenlaisia puikkoja samassa yrityksessä. Nyt alle 40 vuotiaana ja 2 lapsen isänä, urakehitys ja etenemisen suunta on hyvin selkeä. Arttu on toisen polven yrittäjä, kun Alvarin Metallilla käynnistyy vuoden -20 aikana sukupolven vaihdos.

”Ei sitä osaisi vieraalla töissä ollakaan”, Arttu Alvari toteaa ja pitää perheyrityksessä työskentelyä itsestään selvänä asiana. ”Ei minusta kuitenkaan hitsaria tullut, vaikka vitosen sauma vielä onnistuisikin”. Vuosien saatossa ja konepajan kasvun myötä Arttu on kokenut yrityksessä monta tehtävää ja työvaihetta, mutta myynti ja asiakassuhteiden kehittäminen on ollut hänelle luontaista. Nyt operatiivisena johtajana hän itse osallistuu myös asiakastuotteiden suunnitteluun ja tehokkaampien työtapojen kehittämiseen.”Tehdään työmme hyvin ja mennään tasaisesti eteenpäin”, on hänen visionsa yrityksen tulevaisuudesta.

Alihankintakonepajan vahvuutena on erittäin monipuolinen ja omavarainen tuotanto. Vähäisemmäksi ei jää henkilökunta, joka on pienellä ajalla kasvanut 75 henkilöön. Mukana on vanhoja konkareita sekä nuoria osaajia, vakioväkeä ja tutuksi tulleita vuokratyömiehiä. Arttu on yksi heistä, tuntee koko talon väen koneistuksesta kokoonpanoon ja tekee töitä tiiminsä kanssa. Arttu tunnetaan supliikki-miehenä ja intohimoisena metsästäjänä. Hän edustaa uuden sukupolven konepajayrittäjää, joka osaa ottaa myös rennosti hyvien kavereiden kanssa.

Työn sankarit - Arttu Alvari - Alvarin Metalli

Sisällöntuotanto: JiPS Oy – Teksti: Raija Sundgrén, kuvitus Jari Sundgrén

Ota yhteyttä

 
Arttu Alvari - Alvarin Metalli
Arttu Alvari
Operatiivinen johtaja / Myynti
040 754 0388


Leena Jokiniemi - Alvarin Metalli
Leena Jokiniemi
Asiakasvastaava
040 352 9860Pauli Yli-Lankoski - Alvarin Metalli
Pauli Yli-Lankoski
Asiakasvastaava
040 149 3389Vesa Kujanpää - Alvarin Metalli
Vesa Kujanpää
Laatupäällikkö
040 832 8003Vesa Kujanpää - Alvarin Metalli
Toni Holmström
Projektivastaava
040 826 6448Alvarin Metalli Showroom

Prinkkiläntie 20
39965 Karviankylä

Puh. 02 544 6155

Y-tunnus: 0290727-1

Sähköposti:
office@alvarinmetalli.fi