News

Alvarin Konepajan jouluntoivotus ja lahjoitus Pelastakaa Lapset Ry:lle

Alvarin Konepajan joululahjavarat on tänä vuonna ohjattu Pelastakaa Lapset Ry:lle. Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. www.pelastakaalapset.fi Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille sekä työntekijöillemme hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2019!
>>

Kiitos Alihankinta 2018!

Kiitos Alihankinta 2018! Alvarin Metalli kiittää kaikkia Alihankinta -messuille osallistuneita! Messut olivat tänäkin vuonna menestys ja konkreettisia tuloksiakin saatiin aikaan niin työtilausten kuin uusien asiakkaiden muodossa. Ohessa messujärjestäjän videota ensimmäiseltä messupäivältä.
>>

Alihankinta -messuilla osastolla A442

Alvarin Metalli on Alihankinta -messuilla osastolla A442 Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta-messuilla esitellään kaikenlaisia innovaatioita; mm. tuotteita, palveluita, tuotanto­tapoja ja -prosesseja, materiaaleja sekä komponentteja. Myös Alvarin Metalli on mukana vuoden tärkeimmässä teollisuuden tapahtumassa, tervetuloa osastollemme tutustumaan palveluihimme! Osastollamme vierailijat saavat mukaansa myös pienen kotiinviemisen Alvarin tyyliin. [button text="www.alihankinta.fi" link="https://www.alihankinta.fi/fi/" style="default" size="normal"…
>>

in English Suomeksi Arttu Alvari office@alvarinmetalli.fi