Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueet

Monipuolisesti lähes kaikille liiketoiminta-alueille

Alvarin Metalli on monipuolinen teknologiateollisuutta palveleva konepaja ja asiakaskuntamme toimii käytännössä kaikilla liiketoiminta-alueilla. Perinteisesti metalli- ja konepajateollisuuden tuotteita tarvitaan kaivostoiminnassa kiven ja mineraalien käsittelylaitteissa, koneteollisuudessa kuten laivojen ja voimaloiden moottoreissa, hissiteollisuudessa ja erilaisissa nostovälineissä.

Uusia koneita ja laitteita tarvitaan kehittyvässä yhteiskunnassa maailmanlaajuisesti mm. puu- ja metsätaloudessa, telakka-, ajoneuvo-, lentokone- sekä elektroniikkateollisuudessa. Energia- ja tuotantotehokkuuden lisääntyessä ja teknologian kehittyessä metalli- ja konepajatuotteiden kysyntä kattaa niin yksityisten yritysten kuin julkisten laitosten tarpeet.

 

Palvelumme eri liiketoiminta-alueille:

Hitsatut ja koneistetut runkorakenteet

Koneistuksessa palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pienistä sorvausosista aina vaativiin isoihin runkorakenteisiin. Toimitamme asiakkaalle valmiin runkorakenteen tai osakokonaisuuden hitsattuna ja koneistettuna. koneistamme myös asiakkaan toimittamia valmiiksi hitsattuja osia tai valuja. Tarjoamme myös pelkästään hitsatut runkorakenteet.

Järjestelmätoimitukset ja kokonaisalihankinta

Kokonaisalihankinnalla asiakas saa itselleen valmiin koneen, laitteen tai laitteen osan. Valmistamme osat, teemme hankinnat, suoritamme kokoonpanon, sähköistämme ja testaamme tuotteet.

Sarjatuotanto

Valmistamme vuosivolyymiltaan suurempia tuotteita sarjatuotantona varastoon. Varastoimme tuotteet ja toimitamme ne asiakkaalle sovittuna ajankohtana hyvinkin lyhyellä toimitus ajalla.

Settitoimitukset

Settitoimituksilla asiakas saa halutessaan vaikka yhdellä tilausrivillä kaikki kokoonpanoonsa tarvittavat osat, koneen rungoista aina kiinnitystarvikkeisiin. Varastoimme ja hankimme tarvittavat osat ja toimitamme täydellisen setin suoraan asiakkaan kokoonpanoon. Settitoimitus säästää aikaa ja resursseja.

in English Suomeksi Arttu Alvari office@alvarinmetalli.fi