Asiakkaat

Asiakkaat

 

Sandvik AB on yli 130 maassa maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuuskonserni.
Sandvik Mining and Construction -liiketoiminta-alue tuottaa materiaalinkäsittely- ja louhintalaitteita, kovametallityökaluja ja niihin liittyviä palveluita.

» Kotisivu

Katsa suunnittelee ja valmistaa voimansiirtokomponentteja. Katsa palvelee vaihdeasiakkaita asiakasräätälöityjen erikoisvaihteiden toimittajana. Voimansiirron käyttäjille Katsa tarjoaa mallinnusta, modernisointeja, vaihdehuoltoa sekä varaosia.

» Kotisivu

Raumaster Paperin toimialaa ovat paperiteollisuuden valmiin paperin käsittelylaitteet. Tuotteisiin kuuluvat ratkaisut pituusleikkaukseen, hylsynkäsittelyyn, paperirullien kuljetukseen ja pakkaamiseen, sekä varastointiin.

» Kotisivu


T-DRILL suunnittelee, valmistaa ja markkinoi putken haaroitukseen, käsittelyyn, katkaisuun ja muotoiluun käytettäviä koneita ja laitteita.

» Kotisivu

Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta.

» Kotisivu

Elematic Oyj on suomalainen vuonna 1959 perustettu yritys, joka toimittaa tuotantoteknologiaa, koneita, laitteita ja tietotaitoa betonielementtiteollisuudelle ympäri maailmaa.

» Kotisivu


Junttan Oy on erikoistunut hydraulisten paalutuslaitteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja markkinointiin. Junttan Oy:llä on lähes 40 vuoden kokemus toimialan johtavien paalutustuotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta.

» Kotisivu

Fastems Oy Ab valmistaa joustavia valmistusjärjestelmiä (FMS) ja robottisoluja lastuavan työstön CNC-työstökoneiden automaatioon sekä tarjoaa automaatioon liittyviä palveluja.

» Kotisivu

Laakereiden, hammaspyörien, vaihteisto- ja ohjauselementtien valmistukseen erikoistunut yritys.

» Kotisivu


Rodo Machinery Oy on syyskuussa 2016 perustettu yritys, jonka toiminnan ydinajatuksena on uusien työlaitteiden suunnittelu ja myynti. Erikoistumisena kaivukoneasenteisten jyrsinten suunnittelu ja valmistus.

» Kotisivu

Leguan Lifts Oy on vuonna 1990 perustettu Avant Group-konserniin kuuluva henkilönostimiin erikoistunut yritys. Leguan Liftsin erikoisosaaminen on itsekulkevien henkilönostimien suunnittelu ja valmistus.

» Kotisivu

Avant Tecno Oy on teollisuusyritys, joka valmistaa Avant-merkkisiä pien- eli monitoimikuormaimia.

» Kotisivu

in English Suomeksi Arttu Alvari office@alvarinmetalli.fi