TUOTTEET

Tämänhetkinen tuotantomme käsittää niin projektitoimituksia kuin vuosisopimuspohjalta tapahtuvaa osa- ja laitevalmistusta. Valmistamme monipuolisesti erilaisia tuotteita useiden eri liiketoiminta-alueiden käyttöön. Erilaiset koneistetut ja hitsatut runkorakenteet ja järjestelmätoimitukset sekä kokonaisalihankinta kattavat noin 90% tuotannostamme.

Hitsatut ja koneistetut runkorakenteet

alvarin-metalli-hitsatut-koneistetut-runkorakenteetKoneistuksessa palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pienistä sorvausosista aina vaativiin isoihin runkorakenteisiin. Toimitamme asiakkaalle valmiin runkorakenteen tai osakokonaisuuden hitsattuna ja koneistettuna. koneistamme myös asiakkaan toimittamia valmiiksi hitsattuja osia tai valuja. Tarjoamme myös pelkästään hitsatut runkorakenteet.

Kuvagalleria

 

Järjestelmätoimitukset ja kokonaisalihankinta

alvarin-metalli-jarjestelmatoimitukset-kokonaisalihankintaKokonaisalihankinnalla asiakas saa itselleen valmiin koneen, laitteen tai laitteen osan. Valmistamme osat, teemme hankinnat, suoritamme kokoonpanon, sähköistämme ja testaamme tuotteet.

Kuvagalleria

 
 

Sarjatuotanto

alvarin-metalli-sarjatuotantoValmistamme vuosivolyymiltaan suurempia tuotteita sarjatuotantona varastoon. Varastoimme tuotteet ja toimitamme ne asiakkaalle sovittuna ajankohtana hyvinkin lyhyellä toimitus ajalla.

Kuvagalleria

 

 

Settitoimitukset

alvarin-metalli-settitoimituksetSettitoimituksilla asiakas saa halutessaan vaikka yhdellä tilausrivillä kaikki kokoonpanoonsa tarvittavat osat, koneen rungoista aina kiinnitystarvikkeisiin. Varastoimme ja hankimme tarvittavat osat ja toimitamme täydellisen setin suoraan asiakkaan kokoonpanoon.
Settitoimitus säästää aikaa ja resursseja.

Kuvagalleria

 

Protot ja projektit

alvarin-metalli-projektit-prototProto- ja projekti tuotteet valmistetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Osat voidaan valmistaa asiakkaan suunnitelmien mukaan tai voimme hoitaa valmistuksen suunnittelusta lähtien.

Haluamme olla tiiviissä yhteydessä myös asiakkaan suunnitteluun ja tuoda tarvittavaa tuotannon näkemystä jo suunnitteluvaiheessa ja näin auttaa mm. madaltamaan tuotteen valmistuskustannuksia.

Kuvagalleria

Varaosien valmistus

alvarin-metalli-varaosien-valmistusValmistamme varaosia asiakkaan dokumenteilla tai mahdollisuuksien mukaan myös mallista. Tarvittaessa pystymme valmistamaan osia hyvinkin lyhyellä toimitusajalla ja useimmin kuluvia osia voimme tehdä myös varastoon.

Kuvagalleria