Alvarin Metalli Oy

Alvarin Metalli on Pohjois-Satakunnassa Karvialla toimiva vaativiin koneiden ja laitteiden osiin ja osakokonaisuuksiin keskittynyt alihankintakonepaja. Vuonna 1978 perustettu perheyritys tarjoaa asiakkaalle tuotteen koko valmistuskaaren kattaen materiaalin, levytyön, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon. Alvarin Metalli palvelee mielellään myös vain tarvituilla osa-alueilla.

Ammattitaidolla, laadukkaasti ja ripeästi

Ammattitaitoinen ja joustava henkilöstö, modernit tuotantomenetelmät ja -laitteet sekä kattava alihankinta- ja yhteistyöverkosto takaavat laadukkaat tuotteet ja pitävät toimitusajat. Tällä hetkellä tuotannosta noin 90% on koneistettuja runkorakenteita tai materiaalinkäsittelyjärjestelmien osakokonaisuuksia.

Tämänhetkinen tuotanto käsittää niin projektitoimituksia kuin vuosisopimuspohjalta tapahtuvaa osa- ja laitevalmistusta. Monipuolinen tuotanto on oivana apuna siinä, että yritys pystyy tarjoamaan asiakkaalle juuri hänen tarvitsemansa palvelun ja mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Tuotteet ja palvelut